Monday, 14 August 2017

Triunghiuri de ciocolată şi cocos. Triangles chocolat-coco. Chocolate-coconut triangles

Iubitorilor de ciocolată, acest desert este pentru voi! Nici nu ştiu când au dispărut aceste triunghiuri ciocolatoase, parcă s-au topit... Nu te poţi opri doar la un singur triunghi... atât de bune sunt!

Aceste delicii sunt formate dintr-un strat crocant de biscuite, o cremă de lapte condensat cu cacao şi nucă de cocos şi acoperite de o glazură de ciocolată cu lapte.

Ingrediente :
Pentru biscuite:

  • 100 g făină
  • 1 linguriţă de praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 50 g nucă de cocos
  • 165 g de zahăr brun (am folosit zahăr alb)
  • 90 g de unt topit moale

Pentru umplutură:

  • 240 g zahăr pudră
  • 120 g nuca de cocos
  • 2 linguri cacao
  • 160 g lapte condensat îndulcit
  • 75 g de unt topit

Pentru glazură:

  • 250 g ciocolată cu lapte topită

Preparare:
Încălzim cuptorul la 180 ° C. Ungem cu unt o tavă de 20/30 cm. Acoperim tava cu hârtie pergament.
Amestecăm făină, praful de copt, cacao, nuca de cocos, zahărul şi untul într-un castron mediu. Punem compoziţia în tavă şi o nivelăm pentru a avea un strat drept. Dăm la cuptor timp de 20 de minute. Lăsăm să se răcească timp de 15 minute.
Pregătim umplutura de nuca de cocos prin amestecarea ingredientelor într-un castron.
Punem compoziţia pe blatul încă cald, şi nivelăm. Turnăm deasupra ciocolata topită şi lăsăm 2 ore la frigider. Tăiem prăjitura în triunghiuri.
Poftă bună!

Triangles chocolat-coco


Ingrédients :
Pour le biscuit :

  • 100 g farine
  • 1 cuillère a café de levure chimique
  • 2 c. à s. de cacao en poudre
  • 50 g de noix de coco râpée
  • 165 g de sucre
  • 90 g de beurre doux fondu

Garniture à la noix de coco :

  • 240 g de sucre glace
  • 120 g de noix de coco râpée
  • 2 c. à s. de cacao en poudre
  • 160 g de lait concentré sucré
  • 75 g de beurre doux fondu

Pour le glaçage :

  • 250 g de chocolat au lait fondu

Préparation :
Préchauffez le four à 180° C. Beurrez un moule de 20/30 cm. Chemisez le moule de papier sulfurisé.
Mélangez la farine, la levure chimique et le cacao tamisés, la noix de coco, le sucre et le beurre dans un récipient moyen. Tassez uniformément la préparation dans le fond du moule et faites cuire 20 minutes. Laissez refroidir 15 minutes.
Préparez la garniture a la noix de coco en mélangeant les ingrédients dans un bol.
Étalez la garniture sur la base encore chaude dans le moule. Recouvrez de chocolat fondu et laissez pendant 2 heures au réfrigérateur. Découpez en triangles.
Bon appétit !
Les triangles se conservent jusqu’à 1 semaine dans un récipient hermétique.

Chocolate-coconut triangles


Ingredients:
For the biscuit:

  • 100 g flour
  • 1 teaspoon of baking powder
  • 2 tablespoon cocoa powder
  • 50 g grated coconut
  • 165 g of brown sugar (I used white sugar)
  • 90 g of melted butter

For the coconut filling:

  • 240 g icing sugar
  • 120 g grated coconut
  • 2 tablespoon cocoa powder
  • 160 g sweetened condensed milk
  • 75 g of melted butter

For glazing:

  • 250 g melted milk chocolate

Preparation:
Preheat the oven to 180 ° C. Butter and line with parchment paper a tin of 20/30 cm.
In a medium bowl, sift and mix flour, baking powder and cocoa, then add coconut, sugar and butter mix well. Toss the mixture evenly into the bottom of the pan and cook for 20 minutes. Allow to cool for 15 minutes.
Prepare the coconut filling by mixing the ingredients in a bowl.
Spread the filling mixture on the still warm base in the pan. Cover with melted chocolate and leave for 2 hours in the refrigerator. Cut into triangles.
Enjoy!
• The triangles can be stored for up to 1 week in an airtight container.












2 comments:

You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...